Korábbi pályázati programok

Archív oldalunkon számos olyan projektet gyűjtöttünk össze, melyek az "Ön választ, mi segítünk" programban nyújtott támogatás segítségével jobbá tették a helyi közösségek életét - legyen szó egészséges életmódot ösztönző, gyermekek fejlődését támogató vagy környezetszépítő kezdeményezésekről. Ha az Ön szervezete is szívesen pályázna, ám további inspirációra, ötletekre lenne szüksége, nézze meg, mi mindent valósítottak meg az eddigi pályázók a programban elnyert támogatásnak köszönhetően!

2. Forduló

Vállalatunk 2017 januárjában második alkalommal is meghirdette "Ön választ, mi segítünk" programját, hogy még több helyi közösségi kezdeményezés megvalósulását támogathassuk. Vásárlóink közel 3 millió szavazattal választották ki, melyik 61 projekt nyerje el a Tesco támogatását. 2017 első felében a gyerekek, fiatalok oktatását, fejlesztését célzó kezdeményezések bizonyultak a legnépszerűbbnek. Önkéntes tűzoltó-utánpótlás képzés, helyes bánásmód az állatokkal, programlehetőség sérült fiataloknak, és még számos remek projekt valósul meg az Önök támogatásával! Önök választottak, a Tesco segít!

Bővebben

1. forduló

A Tesco 2016-ban hirdette meg először "Ön választ, mi segítünk" pályázati programját. A vásárlók szavazataival összesen 62 civil szervezet közösségépítő projektjét támogattuk, egyenként 400 000 forinttal. Színes játszóterek, zöldellő udvarok, táborozó gyerekek - csak néhány példa azok közül, melyek a programnak köszönhetően megvalósulhattak. Közösen jó történeteket írtunk!

Bővebben
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – a sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!