Böngészés a helyi projektek között

Keresés

vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Nyírbátori "BÁTOR" Mazsorett Egyesület

"A legkisebb is számít!" … hogy sikeres felnőtté váljon!

Nyírbátor kulturális életét 21 éve színesíti a Bátor mazsorett. A csoportban folyó mozgásművészeti, kulturális és sporttevékenység nem csak az egészséges életmód kialakításához járul hozzá, de a közösséghez tartozás érzése segíti a lányokat, hogy felnőtté válva is jobban helyt álljanak az egyéni, családi és munkahelyi életükben is. A repertoár folyamatos bővítéséhez sok próbára van szükség. A szaktáborok kiemelt fontosságúak a szakmai fejlődés szempontjából. Ehhez kérjük az önök támogatását.

Körzet 5

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Vásárosnamény 1k Beregszászi út 1/b, Mátészalka Alkotmány út 1/A., Nyírbátor 3k Debreceni u. 71.

Szavazatok száma

26463
Tatabányai Otthon Segítünk Alapítvány

"Biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában."

Önkénteseink otthonaikban ingyenesen segítenek a kisgyermekes családoknak. Alapfeladatunk a 6 éven aluli gyermekkel rendelkező családok támogatása, s ezúttal a tatabányai óvodások közlekedési ismereteinek bővítését tűztük ki célul. Ebben a korosztályban szinte a legfogékonyabbak a gyerekek az ismeretek elsajátítására. Azokban a gyermekekben, akik saját tapasztalat alapján tanulják meg a közlekedési szabályokat, egész életükre rögzül a helyes magatartás. Szavazzon ránk!

Körzet 47

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Tatabánya Bláthy Ottó u. 1., Bicske Csabdi út 4., Oroszlány Környei út 3-5.

Szavazatok száma

14703
Szombathelyi Szív a Szívért Egyesület

"Egészségre fel!"

Egyesületünk a szív- és keringési betegségben szenvedőknek nyújt élethosszig tartó támogatást. Az Ön szavazatának köszönhetően elnyert támogatással megvalósítandó programunkban az érdeklődők egészségügyi szűréseken vehetnek részt, ahol használható ismereteket gyűjthetnek be az egészségük jelenlegi állapotáról, továbbá életviteli tanácsokat is kaphatnak. A szűrések másnapján közösségi kikapcsolódásként sportversenyt, szabadtéri főzést tervezünk.

Körzet 20

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Szombathely Zanati u. 70., Kőszeg Pogányi u. 7, Szombathely Gazdag E. u. 10., Sárvár Rákóczi u. 83., Celldömölk Sági u. 41.

Szavazatok száma

29923
Hévíz-Balaton-Zalai Dombhátak LEADER Egyesület

"Főzzél velünk helyit!" Közösségi élményfőzés és tudásmegosztás helyi termékek felhasználásával

„Főzzél velünk cekkerből helyit!” Közösségi élményfőzésre és tudásmegosztásra hívjuk! Idézzük fel a régi időket, amikor nagyanyáink egészséges, helyben termelt alapanyagokat használtak fel a vasárnapi családi ebéd elkészítéséhez. Öt egymásra épülő hétvégén szervezünk közösségi főzéseket, többek között megtanuljuk, hogyan készítsünk csalánból levest. Szavazzon ránk, mert mi a helyi termelőktől vásárolunk, helyi termékekből főzünk, és közben nemcsak a testet, a szellemet és a lelket is tápláljuk!

Körzet 24

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Keszthely Csapás u. 27., Sümeg Baglyasszél utca 2, Tapolca Veszprémi út 5.

Szavazatok száma

7209
Egyensúly AE Egyesület

"Főzzük meg Békéscsabát avagy jobb a köles mint a kása"

Pályázatunk keretében szeretnénk a Tesco parkolójában megrendezni egy programot, melyen az érdeklődők alternatív gyógymódokat próbálhatnának ki, ételkóstolókon, egészségügyi szűréseken vehetnének részt, illetve közelebbről is megismerkedhetnének szervezetünkkel. A program fókuszpontjában a laktóz- és gluténmentes, diabetikus táplálkozás áll. Szavazatával támogassa ön is az egészségtudatos életmód kialakítását!

Körzet 61

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Békéscsaba Szarvasi út 68., Békéscsaba Corvin J. u. 41., Mezőberény Békési u. 18.

Szavazatok száma

11723
Albertirsai Napsugár Alapítvány

"Hétszínvirág"

Szavazzanak az Albertirsai Napsugár Alapítvány „Hétszínvirág” című projektjére! Az óvodás gyermekek mindennapjait színesítjük meg közösen, ha megvalósul ez a program, melynek segítségével az óvoda udvarát átölelő szürke betonkerítésre vidám, hangulatos, virágos, mesefigurás képeket varázsolnánk. Célunk, hogy a gyermekek szép környezetben játszhassanak, hiszen a játék kicsiben az élet, az, amit a kisgyermek felfog és rekonstruálni képes az őt körülvevő világból. Számítunk szavazataikra!

Körzet 50

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Cegléd Malomtó szél 30., Jászberény Nagykátai út 2/a, Nagykőrös Ceglédi u. 32., Albertirsa Vasút utca 4/13.

Szavazatok száma

22219
Concorde Alapítvány

"hogy mások élhessenek" 2017

Egy felmérés szerint Németországban 1000 emberből 992 nyújt segítséget, ha balesetet lát. A magyarországi felmérés eredménye megdöbbentő: 1000 emberből mindössze 17 fő tud és akar segíteni. Képzési programjainkkal ezt a számot szeretnénk megváltoztatni. Szavazzon ránk, hogy komplex elsősegélynyújtás oktatást tarthassunk a 12 és 21 év közötti soproni fiatalok számára, és megmutathassuk nekik, hogyan „merjenek” hatékonyan és szakszerűen segíteni a bajbajutottakon!

Körzet 43

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Sopron Ipar körút 30., Sopron Király J. u. 3., Sopron Lackner K. u. 11., Sopron Hátsókapu u. 8., Sopron IV. László király u. 39. , Sopron Végfordulat u. 9., Sopron József A. u. 1.

Szavazatok száma

15737
Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület

"III. Át-járás"-tábor

Harmadik alkalommal kívánjuk megvalósítani a Békés megyei sérült, valamint halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek szóló bentlakásos nyári tábort „Át-járás tábor” néven. Célunk, hogy életre szóló élményhez juttassuk táborunk résztvevőit, elősegítsük felzárkóztatásukat. Segítsen, hogy segíthessünk!

Körzet 62

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Gyula Csabai út 3., Sarkad Szalontai u. 3-7.

Szavazatok száma

14164
Letöltések

Letöltések (Itt minden információt és segítséget megtalál projektje beadásához)

Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Molnár Klára
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 7000-020

Kapcsolat – a sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!