A Tesco „Ön választ, mi segítünk” felhívása országszerte támogat különböző helyi kezdeményezéseket, legyen szó a lakókörnyezet szebbé tételéről, fiataloknak szóló oktatásról, vagy hátrányos helyzetű embertársaink segítéséről. Ön választ, mi segítünk.

Keresés

vagy

Projektek

Rendezés alapja:
,,Adj Esélyt" Alapítvány

,,ÖKO MANÓ" Tábor

,,ÖKO MANÓ" tábor: Szeretnénk szűkebb környezetünket megismertetni a sérült gyerekek mindennapjaival, szerethető személyiségüket láthatóvá tenni a környezet számára. Élményeket és használható tudást nyújtani gyerekeinknek és környezettudatos magatartásra nevelni őket. Kirándulások: Állat és Növénykert, budapesti Természettudományi Múzeum, Új Erdei gyalog túra, Szarvas Arborétum. Tevékenységek: növények, állatok megfigyelése a Ligetesben, virág és facsemete ültetés, palacsintasütés stb.

Körzet 50

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Cegléd Malomtó szél 30., Jászberény Nagykátai út 2/a, Nagykőrös Ceglédi u. 32., Albertirsa Vasút utca 4/13.

Szavazatok száma

0
ADHD Magyarország-Pálföldi Alapítvány

"A FIGYELEM ÉRTÉKE!"

A figyelem értéke hangsúlyos! Gyermeke jövője az ön kezében van. Az ön jövője pedig a gyermeke kezében! Ön is érintett lehet, ha gyermeke tanulási nehézségekkel küzd, figyelemzavara van, viselkedésbeli problémái, álmodozó és/vagy hiperaktív. Felnőttként, szülőként segítsük gyermekeinket egészséges, boldog felnőtté válni. A ceglédi fejlesztő központban szakemberek, önkéntesek terápiákkal, szaktudásukkal segítik mindezt! Ön pedig a figyelmével és a szavazatával tud segíteni! Köszönjük!

Körzet 50

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Cegléd Malomtó szél 30., Jászberény Nagykátai út 2/a, Nagykőrös Ceglédi u. 32., Albertirsa Vasút utca 4/13.

Szavazatok száma

0
Cukorbetegek Egri Egyesülete

"Együtt könnyebb! "- Testsúlykontroll-program az egészségért

"Együtt könnyebb! -Testsúlykontroll-program az egészségért Fogyással nemcsak a cukorbetegség, hanem sok más betegség is elkerülhető, sőt vissza is fordítható. Várunk mindenkit az egészséges életmódot és táplálkozást a gyakorlatban bemutató havi klubunkba, ahol együtt könnyebben lehetünk könnyebbek és sokat tehetünk az egészségünkért is. Vidám közösségben- szakemberek irányításával- fogyhatunk, tanulhatunk és egymást is támogatva, biztatva érhetjük el, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Körzet 9

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4., Mezőkövesd Egri u. 51.

Szavazatok száma

0
Rábacsanaki Kavalkád Néptánc Egyesület

"Együtt lenni jó!"

A játszótéri eszközök bővítésével egyre több gyermek számára tudnánk biztosítani a szabad játék örömét, és ezáltal a játékon keresztül történő személyiség és mozgásfejlődését a gyermekeknek. Az kitűzött és elvégzett közös munka kapcsán megmutatkozna a közösség kiváló összetartó ereje, esetlegesen új emberi kapcsolatok, barátságok is létrejöhetnek.

Körzet 43

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Sopron Ipar körút 30., Sopron Király J. u. 3., Sopron Lackner K. u. 11., Sopron Hátsókapu u. 8., Sopron IV. László király u. 39. , Sopron Végfordulat u. 9., Sopron József A. u. 1., Pápa Celli út 92., Csorna Bartók Béla u. 3/c.

Szavazatok száma

0
Reménysugár Közhasznú Alapítvány

"Együtt minden könnyebb!"

Reménysugár Közhasznú Alapítvány népszerűsíti az egészséges életmódot, a helyes táplálkozást és a rendszeres mozgást. Célunk,hogy a hátrányos helyzetűek, idősek és a fogyatékkal élők pozitív irányba való terelésével szélesítenénk a látókörüket,melyre kiválóan alkalmasak programjaink:előadások, képzések és rendezvények. Fontos,hogy a célcsoportjaink megismerjék és elfogadják egymás problémáit, nehézségeit, mert egyedül minden nehezebb, de segítségeddel „Együtt minden könnyebb!”

Körzet 21

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Zalaegerszeg Sport u. 1., Körmend Sport u. 5.

Szavazatok száma

0
Megújult Nemzedékért Alapítvány

"Élelmiszer mentés és osztás"

Sokunkat érint közvetlenül vagy áttételesen a szegénység, de az élelmiszer-hulladék felhalmozódása, értelmetlen és haszontalan elherdálása is. Egy értelmes és sokak számára életmentő tervet képviselünk,melyet a több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen szándékozunk megvalósítani civil összefogással,a Gödöllői Önkormányzat támogatásával,melyben önkéntesek közvetítésével jut el a megmenthető élelmiszer az Áruházból a rászorultakhoz. Szavazata segítség!

Körzet 54

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Gödöllő Thegze Lajos u.2., Isaszeg Aulich u. 23

Szavazatok száma

0
Amatőr Királyi Szakács Klub

"Életem az ételem"

Mindenkinek fontos a saját egészsége és a gyermeke egészsége. Mindezt a hagyományos ételeken keresztül kívánjuk bemutatni a hagyományok ápolása keretein belül a gasztronómia felfedezésével. A város lakosságát kívánjuk bevonni a programjainkba aktív résztvevőként. A hagyományok ápolását is szem előtt tartva fogjuk bemutatni a "régi - új" ételeket, amit pénztárca kímélő módon fogunk bemutatni előadásokon, közös főzéseken és iskolai kereteken belül.

Körzet 49

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Kecskemét Talfája köz 1., Kecskemét Izsáki út 12/b, Kiskunfélegyháza IX. körzet 8/B

Szavazatok száma

0
Martonvásári Gyermekkert Alapítvány

"Mezítlábas ösvény"

Szervezetünk által támogatott óvoda „Zöld Óvoda". Célunk a környezethez közel kerülni. Szeretnénk az előző program elnyerését követően létrehozott „Mezítlábas ösvény”-t tovább fejleszteni „Illat ösvénnyel”. Az eszközök alkalmasak arra, hogy szórakoztató formában adjanak keretet és megerősítést a gyerekek tudásának elmélyítéséhez. A memória játék és forgatós oszlop segítségével a világ legtermészetesebb módján, a játékon keresztül szerezhetnek ismeretet, fejlődhetnek a gyerekek.

Körzet 56

Erre a projektre a kövezkető Tesco áruházakban szavazhat:: Érd Budafoki út 2-4., Martonvásár Ady Endre u. 6., Százhalombatta Damjanich utca 29.

Szavazatok száma

0
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Oravecz Ágnes
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 411 - 3500

Kapcsolat – a sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!