Böngészés a helyi projektek között

Keresés

vagy

Projektek

Rendezés alapja:
,,Adj Esélyt" Alapítvány

,,ÖKO MANÓ" Tábor

Szeretnénk szűkebb környezetünket megismertetni a sérült gyerekek mindennapjaival, szerethető személyiségüket láthatóvá tenni a környezet számára. Élményeket és használható tudást szeretnénk nyújtani gyerekeinknek és környezettudatos magatartásra nevelni őket. A támogatásból tábort, kirándulásokat, kézműves foglalkozásokat, kerti foglalkozásokat szervezünk halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, tanulók, valamint családjaik részére.

Körzet 50

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Cegléd Malomtó szél 30., Jászberény Nagykátai út 2/a, Nagykőrös Ceglédi u. 32., Albertirsa Vasút utca 4/13.

Szavazatok száma

25488
ADHD Magyarország-Pálföldi Alapítvány

"A FIGYELEM ÉRTÉKE!"

Alapítványunknál kialakítottunk egy fejlesztő központot, mellyel a figyelemhiányos gyermekeket és családjaikat tudjuk segíteni különböző terápiákkal. A támogatásból szeretnénk a CogniPlus számítógépes fejlesztő program mobil használati lehetőségét eljuttatni iskolákba, óvodákba, játszóházakba, egyéb oktatási intézményekbe. A ceglédi fejlesztő központban szakemberek, önkéntesek szaktudásukkal teszik lehetővé mindezt, Ön pedig a figyelmével és a szavazatával tud segíteni! Köszönjük!

Körzet 50

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Cegléd Malomtó szél 30., Jászberény Nagykátai út 2/a, Nagykőrös Ceglédi u. 32., Albertirsa Vasút utca 4/13.

Szavazatok száma

21483
Cukorbetegek Egri Egyesülete

"Együtt könnyebb! "- Testsúlykontroll-program az egészségért

Fogyással nemcsak a cukorbetegség, hanem sok más betegség is elkerülhető, sőt vissza is fordítható. Várunk mindenkit az egészséges életmódot és táplálkozást a gyakorlatban bemutató havi klubunkba, ahol együtt könnyebben lehetünk könnyebbek, és sokat tehetünk az egészségünkért is. Vidám közösségben, szakemberek irányításával fogyhatunk, tanulhatunk és egymást is támogatva, biztatva érhetjük el, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4., Mezőkövesd Egri u. 51.

Szavazatok száma

17231
Rábacsanaki Kavalkád Néptánc Egyesület

"Együtt lenni jó!"

A projekt nyújtotta támogatásból szeretnénk bővíteni a rábacsanaki játszóteret. Egy kombinált mászókát szeretnénk telepíteni, rendezni a környékén található területet, valamint a füvesítésről is gondoskodnánk. Településünkre az elmúlt évben több kisgyermekes család költözött, a játszótér számukra nem csak a játék, de az ismerkedés, találkozások, a szabadidő eltöltésének színtere is. Támogasson minket, hogy közösen még több gyerek számára adhassuk meg a szabad játék lehetőségét!

Körzet 43

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Sopron Ipar körút 30., Sopron Király J. u. 3., Sopron Lackner K. u. 11., Sopron Hátsókapu u. 8., Sopron IV. László király u. 39. , Sopron Végfordulat u. 9., Sopron József A. u. 1., Pápa Celli út 92., Csorna Bartók Béla u. 3/c.

Szavazatok száma

23856
Reménysugár Közhasznú Alapítvány

"Együtt minden könnyebb!"

A Reménysugár Közhasznú Alapítvány népszerűsíti az egészséges életmódot, a helyes táplálkozást és a rendszeres mozgást. Célunk, hogy a hátrányos helyzetűek, idősek és a fogyatékkal élők látókörét szélesítsük, melyre kiválóan alkalmasak programjaink: előadások, képzések és rendezvények. Fontos, hogy a célcsoportjaink megismerjék és elfogadják egymás problémáit, nehézségeit, mert egyedül minden nehezebb, de segítségeddel „Együtt minden könnyebb!”

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1., Körmend Sport u. 5.

Szavazatok száma

23894
Megújult Nemzedékért Alapítvány

"Élelmiszer mentés és osztás"

Sokunkat érint a szegénység és az élelmiszer-hulladék felhalmozódása, értelmetlen és haszontalan elherdálása egyaránt. Április óta alapítványunk maradék élelmiszereket közvetít a gödöllői rászorulóknak. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködve, önkéntesek bevonásával begyűjtjük, átmenetileg raktározzuk, majd kiosztjuk az árut, miközben folyamatosan vonunk be újabb rászorulókat, illetve önkénteseket is. Jó látni, hogy az emberek nem csak örülnek a segítségnek, de egymást is támogatják.

Körzet 54

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Gödöllő Thegze Lajos u.2., Isaszeg Aulich u. 23

Szavazatok száma

9649
Amatőr Királyi Szakács Klub

"Életem az ételem"

A gasztronómia összeköti az embereket, hiszen sok mindent asztal mellett beszélünk meg. A gyerekek más szemmel nézik a hagyományos ételeket, szívesen fogyasztják, és összekapcsolja a családokat a közös főzés. A támogatásból szeretnénk osztályfőnöki órákon bemutatni az egészséges táplálkozás előnyeit, különböző főzési technikákat és néhány egyszerű étel elkészítését, valamint elbeszélgetni a gyerekekkel az otthoni főzés előnyeiről és változatosságáról.

Körzet 49

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kecskemét Talfája köz 1., Kecskemét Izsáki út 12/b, Kiskunfélegyháza IX. körzet 8/B

Szavazatok száma

19874
Martonvásári Gyermekkert Alapítvány

"Illatösvény"

A szervezetünk által támogatott óvoda a „Zöld Óvoda". Célunk, hogy közel kerüljünk a környezethez. Szeretnénk a program korábbi fordulójában elnyert támogatásból létrehozott „Mezítlábas ösvényt” bővíteni „Illat ösvénnyel”. A nyugdíjas klub tagjaitól kérünk segítséget a fűszerek kiválasztásához, a település egy másik intézményétől pedig a növények ültetéséhez. Memória játékot, forgatós oszlopot is építünk. A létrehozott kertet a település két másik intézményének gyermekei is látogathatják.

Körzet 56

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Érd Budafoki út 2-4., Martonvásár Ady Endre u. 6., Százhalombatta Damjanich utca 29.

Szavazatok száma

25469
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – a sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!